Wednesday, March 26, 2008

O zi la biblioteca

Poate pentru unii o zi la biblioteca este o zi banala.
Pentru ei biblioteca nu este decat o cladire mare si plina de carti, asta pentru ca nu cunosc farmecul ei sau farmecul documentarii.
Biblioteca este un centru al cunoasterii in care patrunzi cu entuziazm si esti nerabdator sa descoperi noi lumii. Cand faci primul pas intre rafturi, deschizi o poarta mare si intri din lumea realului in lumea irealului, este un labirint plin de fantezie din care ti-ai dori sa nu mai iesi nicodata. Dupa ce ti-ai gasit cartea ce itzi va deschide o noua lume, te asezi pe un scaun si incepi sa citesit si incet, incet sa-ti descoperi noua lume. Linistea de mormant din jurul tau, te face sa uitzi unde te afli si sa traiesti experientele, sentimentele si trairile interioare ale fiecarui personaj.Acest sentiment il traiesti de fiecare data cand deschizi o carte.
Daca se intampla ca nu iti place sa citesti, poti viziona filme sau documentare, poti asculta casete sau naviga pe internet. Oricum nu se compara cu o carte citita, dar la biblioteca poti invata ceva din orice activitate.
Timpul la biblioteca nu este un timp pierdut ciu un timp folosit in intregime.
Nu ezitati sa vizitati biblioteca, puteti trai aventurii nebanuite.
FLORINA FANEA

0 Comments:

Post a Comment

<< Home